Meer resultaten voor scooterverzekering unive

scooterverzekering unive
Bromfietsverzekering: online uw brommer verzekeren - Univé.
Ja, de verzekering blijft van kracht. Maar als bij schade uw kind niet op de polis vermeld staat als bestuurder geldt er een extra eigen risico van € 1.000,-. Als u uw kind opgeeft als de bestuurder van de bromfiets geldt dit eigen risico niet. Geldt er een eigen risico bij schade aan mijn brommer? Heeft u een WA of een All Riskverzekering, dan geldt er een eigen risico van € 100,-. Alle veelgestelde vragen. Hulp bij schade aan uw brommer. Hulp nodig bij schade aan uw brommer of scooter? Univé staat dag en nacht voor u klaar.
mkb-brandstof.nl
Univé Bromfietsverzekering Scooterverzekering.
Ik heb bij unive een bromfietsverzekering. Op 18 januari wijzigde ik mijn adres. Op 22 januari wijzigde Unive dit weer naar een adres waar ik al 1,5, jaar niet meer woon. Omdat een automatische incasso bij mij niet mogelijk is stuurt unive herinneringen naar mijn oude adres, deze ontvang ik dus niet.
mkb-tankpas.nl
Reviews Unive Bromfietsverzekering - Ervaringen.nl.
Voordelen van Unive: Ik wou zo snel mogelijk mijn scooter verzekeren en dat is zeker gelukt en nog tegen een lage prijs ook. Nadelen van Unive: Die site van hun ziet er echt niet uit, net zo lelijk als hyves p.: Meer Unive Scooterverzekering reviews.
getcover.nl

Contacteer ons